KFactory inovează procesul de producție prin lansarea echipei de ingineri virtuali
În fiecare zi, managerii operaționali din producție se confruntă cu nevoia de a lua decizii rapide, bazate pe date. Iar datele în companiile de producție sunt fie pe hârtie sau în fișiere Excel, fie distribuite în prea multe sisteme informatice. În același timp, locul managerilor și al inginerilor este în fabrică, în mijlocul proceselor care aduc valoare companiei.
KFactory reinventează accesul la informație, aducând în producție echipa de ingineri virtuali, inteligența artificială dedicată proceselor de producție, mentenanța, calitate și supply chain.
Aflați în evenimentul nostru cum KFactory, utilizând tehnologii de la Microsoft, Druid și UiPath inovează industria de producție, îmbunătățind dramatic performanța echipelor operaționale și calitatea deciziilor luate zilnic.
Agenda
Introducere: Digitalizarea în companiile de producție
Cristian Herghelegiu, CEO Dendrio
Provocările managerilor operaționali din fabrici
Vlad Cazan, Co-Founder KFactory
Introducere echipă ingineri virtuali. Concept și beneficii imediate
Adrian Dima, KFactory
Beneficii ale digitalizării și modul de abordare într-o companie de producție
Bogdan Ungureanu, CEO, GIC Nosag Metal
Avantajele RPA într-un mediu IT complex
Alexandru Harasim, Technology Alliances Manager, UIPath
Microsoft Teams – Interfața universală de comunicare în organizațiile de producție
Robert Pufan, Partner Technical Architect for Modern Work, Microsoft Romania
Inteligența artificială, comunicare în limbaj natural și în peste 30 de limbi
Raluca Tătărușanu, Sales Director, Druid
Hosted by Dendrio: partener de tehnologie și industrial cu KFactory
Partener media: Intermodal & Logistics
Moderator: Cristian Herghelegiu
Invitați: Druid, Microsoft, UiPath, GIC Nosag Metal
Expertiza speakerilor:
Cristian Herghelegiu
Cu peste 20 de ani de experiență în industria IT&C, cu accent pe aplicații enterprise, software ca servicii și modele de business bazate pe cloud. Între 2004 și 2008, a lansat divizia de aplicații business a Microsoft România (Microsoft Business Solutions). În perioada 2013 – 2017, Cristian a fost directorul general al Gecad Net și, după fuziunea cu Bittnet Group, a devenit CEO al Dendrio, divizia tehnologică a grupului Bittnet, care are ca principal obiect de activitate soluții multi-cloud.
Vlad Cazan
Este în present Co-Founder al KFactory. Sales manager și business developer manager cu experiență, avand peste 15 ani în industria IT și 10 ani în vânzări de soluții IT pentru business. A detinut roluri multiple în companii locale și internaționale: sales manager, business development manager, project manager and program manger.
Adrian Dima
Arhitect și dezvoltator de soluții, cu experienta de peste 20 de ani în industria IT la nivel eneterprise. A lucrat în producție, dezvoltând software-uri critice pentru liniile de producție industriale, apoi a gestionat o echipă de implementare Microsoft Dynamics pentru un partener Microsoft Gold. Din 2019 reprezintă KFactory în Portugalia
Bogdan Ungureanu
Bogdan Ungureanu este absolvent al Universității Politehnice București și are un master în bussines management. Cu o experiență vastă în industria automotive, are 3 ani de experiență in proiectare in cadru Automobile Dacia și 14 ani de management în cadrul firmelor de producție componente pentru industria auto trecând prin diferite poziții: inginer șef, director producție, director general.
Robert Pufan
Cu o experiență de peste 5 ani în cadrul Microsoft prin diferite divizii, cum ar fi: Mobile Devices, Consumer & Devices Sales, Robert face acum parte din divizia comercială ca Partner Technical Architect for Modern Work, în cadrul echipei CEE Tech, lucrând cu partenerii care dezvoltă soluții și aplicații care se pot reproduce și vor fi utile pentru procesele de muncă moderne. Robert este certificat Prosci Change Management Practitioner și Microsoft Trainer, având o mare deschidere și pasiune pentru training vânzări și antreprenoriat.
Alexandru Harasim
În calitate de Technology Alliances Manager, Alexandru cultivă noi parteneriate tehnologice și le extinde pe cele existente. Scopul final este de a crea soluții inovatoare care să îmbunătățească propunerea generală de automatizare a proceselor robotice UiPath, stimulând în același timp creșterea atât pentru UiPath, cât și pentru organizațiile partenere. Alexandru se concentreaza in mod special asupra a două domenii principale: in tehnologie, pe solutii bazate pe limbaj natural și tehnologii de voce, inclusiv platformele de AI conversational. Ca verticala de industrie, el lucrează cu echipa de servicii financiare, bancare si asigurari a UiPath pentru a potrivi cele mai noi tehnologii cu cerințe bancare variate.
Raluca Tatarusanu
Având un puternic ADN de vânzări, Raluca conduce în prezent echipa de vânzări a DRUID în calitate de Sales director. Concentrându-se pe stabilirea unui ecosistem sănătos de clienți din toate industriile, implicând în același timp si rețeaua de parteneri, ea a condus echipa să extindă baza de clienți DRUID la peste 60 de companii în doar 6 luni. Raluca este pasionată de tehnologie, fiind implicată în mai multe ONG-uri, unde susține proiecte de colaborare studenți – companii și inițiative precum „Femei în tehnologie”.